Efect cenzura
2 participanți
Pagina 1 din 1
Efect cenzura
Acuma vom invata cum sa facem efectul de cenzura.
Imagine initiala
Imagine prelucrata
Adauga o imagine in Adobe Photoshop (File - Open) sau foloseste scurtatura CTRL+O
Selecteaza zona care vrei sa o cenzurezi folosind unealta Polygonal Lasso Tool sau Elliptical Marquee Tool. Eu am folosit Polygonal incat pe poza din acest tutorial aplicand aceasta unealta rezultatul va fi mai bun.
E timpul sa aplicam efectul accesand din bara de meniu sectiunea FILTER - PIXELATE - MOSAIC
La aparitia ferestrei vom adauga o valoare pentru cat de intensa sa fie cenzura noastra, respectiv cate patrate sa aiba marimea unui “celule”. Eu am selectat valoarea 5 incat sa se poate distinga putin ce e in spatele cenzurei.
Sper ca va fost de folos acest tutorial
Imagine initiala
Imagine prelucrata
Adauga o imagine in Adobe Photoshop (File - Open) sau foloseste scurtatura CTRL+O
Selecteaza zona care vrei sa o cenzurezi folosind unealta Polygonal Lasso Tool sau Elliptical Marquee Tool. Eu am folosit Polygonal incat pe poza din acest tutorial aplicand aceasta unealta rezultatul va fi mai bun.
E timpul sa aplicam efectul accesand din bara de meniu sectiunea FILTER - PIXELATE - MOSAIC
La aparitia ferestrei vom adauga o valoare pentru cat de intensa sa fie cenzura noastra, respectiv cate patrate sa aiba marimea unui “celule”. Eu am selectat valoarea 5 incat sa se poate distinga putin ce e in spatele cenzurei.
Sper ca va fost de folos acest tutorial
AdiHasH- Designer
- Numarul mesajelor : 65
Puncte : 108
Data de inscriere : 25/06/2009
Varsta : 29
Localizare : Caras-Severin , Resita
Re: Efect cenzura
Este copiat .
Cel negru- Cunoscator
- Numarul mesajelor : 184
Puncte : 294
Data de inscriere : 14/06/2009
Varsta : 34
Localizare : Focsani
Subiecte similare
» Efect de tornada
» Tutorial efect lumina
» Efect Text luminat si colorat
» Tutorial efect radial blur
» Efect unealta Color Replacement Tool (simplu si usor)
» Tutorial efect lumina
» Efect Text luminat si colorat
» Tutorial efect radial blur
» Efect unealta Color Replacement Tool (simplu si usor)
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|